0
Bekijk ons aanbod voor uw Volvo!

Betalen

U kunt uw bestelling veilig online betalen op actuning.nl.

Bij ACTuning kunt u gemakkelijk online betalen via iDEAL en voor onze Belgische of Duitse klanten via SOFORT banking of Mister Cash. Hieronder volgt een uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig, gemakkelijk en vertrouwd uw aankoop online afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

SOFORT banking

SOFORT Banking is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland en is tevens in 8 overige landen beschikbaar, waaronder België.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op via e-mail: info@actuning.nl. Wij helpen u graag.

Menu